Termékleírás

Termékleírás

sokoldalúan alkalmazható a hát, a karok, a lábak stb. önálló masszírozásához, serkenti a véráramlást és ellazítja a merev végtagokat, sport előtti bemelegítő edzésként vagy edzés után az izomregeneráció meggyorsításához, méret: 33 x 14 cm (ho x Ø)
• kivehető maggal: különböző erősségi fokozatokhoz vagy
• speciálisan strukturált felülettel: különösen mélyreható masszírozáshoz

809145

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.