Termékleírás

Termékleírás

természetes módon laktózmentes, többféle
1 l/doboz

Az állandó kínálatunkban található mandula-, kókusz-, ill. rizsital akciós ára 2021.09.19-től 2021.09.22-ig érvényes.

A kesudióital, a kókuszos-mandulás ital, a cukormentes zabital, a cukormentes kókuszital, ill. az étcsokoládés mandulaital
2021.09.19-től a készlet erejéig kapható!


72996 / 59698 / 59697 / 714590

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.