Termékleírás

Termékleírás

kísérőautomatikával és beépített oktatóprogrammal, egyszerűen és könnyedén csatlakoztatható okostelefonhoz, tablethez, számítógéphez, MP3-lejátszóhoz és külső erősítőhöz a következő csatlakozási pontokkal: MIDI (USB), AUX-IN (6,3 mm-es jack-dugó) és phones (kimenet, 6,3 mm-es jack-dugó)
• fő tulajdonságok: 61 leütésdinamikus billentyű, 580-féle hangzás, kísérőautomatika 200-féle kísérőstílussal, arpeggio zenei játékmód, digitális effektek, 155 darab demodal
• csatlakozók: MIDI (USB), sustain (pedál), phones (fejhallgató), AUX-IN, MIC-IN
• tartozékok: tápegység, kottatartó és használati útmutató
• méret: kb. 94,6 x 31,6 x 10,1 cm (ho x szé x ma)

714406

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.