Termékleírás

Termékleírás

• konyha: két főzőlappal, kivehető mosogatóval az egyszerű tisztítás érdekében, méret: 60 x 29,5 x 84 cm (szé x mé x ma) vagy
• fagylaltos kocsi: kerekekkel tolható, számos kiegészítővel és különböző tartókkal a fagylaltos tölcsérek és jégkrémek számára,
méret: 76 x 33,5 x 111 cm (szé x mé x ma) vagy
• munkapad: a hátlap levételével asztalként is használható, számos kiegészítővel, méret: 53 x 29,5 x 80 cm (szé x mé x ma)

nem minden, a képen látható kiegészítő képezi az ajánlat részét

Kedves Vásárlónk!

Beszállítónk sajnos váratlanul nem tudja időben biztosítani az akciós mennyiséget, a termék várhatóan később lesz elérhető hálózatunkban.

Köszönjük megértésüket!

716460* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.