Termékleírás

Termékleírás

• gofrisütő: max. 200 °C hőmérsékletig állítható hőfokszabályozó, 2 ellenőrzőlámpa: áramellátást, ill. a sütési hőmérséklet elérését jelző fény, max. teljesítmény: 1 200 W (szív alakú), ill. 1 000 W (belga típusú) vagy
• palacsintasütő: max. 190 °C hőmérséklet, max. teljesítmény: 1 000 W, a sütőfelület

810038

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.