Termékfeltöltés

Termékfeltöltés

precíziós bitkészlet, 18 részes: kisebb eszközökhöz használható, pl. óra, szemüveg, számítógép stb. vagy
okostelefon-javító készlet, 17 részes: okostelefonok javítására, sokféle márkához alkalmazható, azonban ideális más, kisebb eszközökhöz is, pl. szemüveg, óra stb. vagy
hobbi késkészlet, 14 részes: kiválóan használható számos hobbihoz, pl. modellezők, kézművesek, barkácsolók stb. részére

809012

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.