Termékleírás

Termékleírás

MD 32065
• képernyőfelbontás: 3 840 x 2 160 pixel
• optimális képminőség a Dolby VisionTM -nak köszönhetően és 1 600 MPI (Motion Picture Index)
• Wireless Display, különböző tartalmak streamelése mobilkészülékekről egyenesen a Smart-TV képernyőjére
• MEDION® Life Remote App
• beépített CI+ modul és médialejátszó
• Micro Dimming & MEMC
csatlakozók: antennacsatlakozás, műholdvevő-csatlakozás, 2 darab USB, 1 darab LAN RJ-45, 4 darab HDMI® 2.0 HDCP 2.2 dekódolással, 1 darab VGA (15 pin D-Sub, YUV), AV-bemenet (Cinch), fejhallgató-csatlakozás (3,5 mm Jack-csatlakozó), digitális audio kimenet (SPDIF)
tömeg: lábakkal együtt: 19,7 kg
méret: lábakkal együtt: kb. 146 x 90,5 x 25 cm (szé x ma x mé), lábak nélkül: kb. 146 x 84,5 x 7,5 cm (szé x ma x mé)

709693

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.