Termékleírás

Termékleírás

átlagos élettartam: 25 000 óra, energiahatékonysági osztály: A+, cserélhető LED-izzóval
színváltó lámpa: 330 lm, E27, távirányítóval vagy
érintésérzékelő lámpa, bézs, strukturált: textil lámpaernyő, 500 lm, E14 vagy
kerámialámpa: kerámia lámpatalp, textil lámpaernyő, 500 lm, E14 vagy
érintésérzékelő lámpa, krémszínű-fehér díszítéssel: textil lámpaernyő, nikkel-matt rátétek, 500 lm, E14, érintésre be-kikapcsol

Az elektromos és elektronikus berendezésekkel kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységekről szóló 197/2014. (VIII. 1.) Korm. rendelet szerinti tájékoztatást a www.aldi.hu/hu/informaciok/szolgaltatasok/elektromos-vagy-elektronikus-hulladek/ oldalon talál.

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.