Termékleírás

Termékleírás

tökéletes világítás a fürdőszobában vagy utazások során, vezeték nélküli, akkumulátoros működés a rugalmas használat érdekében, töltés USB-kábelen keresztül
LED-sminklámpa: 3 W, 300 lm, 2 700 - 6 500 K, Ra> 80, forgatható tapadókorongok segítik az egyszerű felhelyezést a tükörre, valamint a fény irányának ideális beállítását, változtatható színhőmérséklet vagy
LED-tükörlámpa: 3 W, 40 lm, 6 500 K, Ra> 80, 3 fokozatú fényerősség-állítás (15 %, 50 %, 100 %)

Az elektromos és elektronikus berendezésekkel kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységekről szóló 197/2014. (VIII. 1.) Korm. rendelet szerinti tájékoztatást a www.aldi.hu/hu/informaciok/szolgaltatasok/elektromos-vagy-elektronikus-hulladek/ oldalon talál.

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.