Termékleírás

Termékleírás

nagy kontrasztú képvisszaadás a kék bevonatú objektívlencséknek köszönhetően, rugalmas szemkagyló, dioptria-kompenzáció, tárolótasakkal és tisztítókendővel együtt
1-es modell: 10 - 30-szoros nagyítás, 6 cm-es objektív vagy
2-es modell: 8 - 24-szeres nagyítás, 5 cm-es objektív

Az akció 2016.12.01-jétől a készlet erejéig érvényes

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.