A kedvezmény a 0401 10 és a 0401 20 vtsz. alá tartozó ESL és UHT tejekre vonatkozik. Az áfacsökkentésben érintett további termékeinket keresse üzleteinkben!
A kedvezmény a termék 2018.12.31-én érvényes bruttó eladási árához képest értendő. A 18 % áfakulcs alá tartozó termékek bruttó fogyasztói ára 15,25 % áfát tartalmaz, az 5 % áfakulcs alá tartozó termékek bruttó fogyasztói ára 4,76 % áfát tartalmaz.

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.