Születésnapi zsúrt szervezne gyermekének? A 10 éves ALDI most ebben is a segítségére lesz, hogy ne vesszen el az ünnepséggel kapcsolatos teendőkben, és csodás legyen gyermeke nagy napja. Mert a születésnap is telhet jobban, okosabban.

Dátum és helyszín

A legjobb, ha a születésnaphoz legközelebbi hétvégére tűzi ki a szülinapi zsúrt, de fontos, hogy rugalmas legyen az időpontválasztásban, hiszen annál jobb lesz az esemény, minél több barát és ismerős tud rajta részt venni. A legtökéletesebb, ha egy hónappal az összejövetel előtt értesíti a meghívottakat. Egyedi meghívót készíthet gyermekével közösen az itt letölthető formátummal. 

A helyszínválasztásnál érdemes mérlegelni, hogy milyen lesz az időjárás. Ha kertes 
házban laknak, jó időben a kertben is ünnepelhetnek, eső vagy hideg esetén pedig a házban lehet a mulatság. Ha lakásban élnek, jó idő esetén akár a közeli parkban is piknikezhetnek a gyerekek, persze minden esetben szülői felügyelet mellett.

Enni és innivalók

A születésnapi zsúrt kora délután érdemes kezdeni, ebéd után a gyerekek valószínűleg nem lesznek olyan éhesek. Az ALDI-ban mindent megtalál, ami egy tökéletes szülinapi bulihoz kell: gyümölcsöt, rágcsálnivalót, bio finomságokat, frissen sült péksüteményeket, salátákat, édességet. A gluténés laktózérzékeny gyermekeknek is jut ízletes harapnivaló az ALDI-ból! Vonja be gyermekét is az előkészületekbe, készítsenek együtt vidám szendvicseket, süteményeket, friss gyümölcsökből egészséges smoothie-t.

Dekoráció

Mi legyen a dekoráció? A lufi nem maradhat el, és a színes szalagok is remekül díszítik a lakást. Szép szalvétákkal, saját készítésű ültetőkártyákkal egyedivé varázsolhatja a dekorációt is. Segítségként készítettünk letölthető kártyákat, kattintson ide érte!

Program

Ha minden barát, vendég megérkezett a bulira, jöhet a köszöntés: a torta és az éneklés. Ezen a linken megtalálja az ALDI szülinapi tortájának receptjét, további édességeket pedig ide kattintva tekinthet meg. 
Az ajándékok kibontása után remek program lehet egy sorverseny, a székfoglalós játék, vagy egy táncos vetélkedő. Ha kreatív elfoglaltságot szeretnének a gyerekek, akkor a gyurmázás, origami, gyöngyfűzés, közös festés vagy színezés is izgalmas időtöltés lehet. Az alábbi linken letölthető színezőket talál. Az együtt elkészített tárgyakat a vendégek emlékként haza is vihetik magukkal.
Kisgyermekek esetében mindig felügyeljük a játékot is, segítsünk nekik, ha valamit nem tudnak, nem értenek. Érdekes lehet a kis vendégeknek egy szórakoztató fellépő: hívjuk meg a zsúrra arcfestőt, bohócot, vagy lufihajtogató művészt!

További tanácsok

Örökítse meg a pillanatot! A születésnapi mulatság teendői mellett ne feledkezzen meg a fotózásról, videózásról, hiszen később nagy öröm lesz visszanézni az önfeledt pillanatokat.

A legfontosabbat a végére hagytuk: legyen vidám, és érezze jól magát Ön is gyermeke születésnapi zsúrján!