agroVet

Akciós termékek

Az akciós termékek az ALDI meglévő állandó kínálatán felül kaphatóak. Hetente kétszer (minden csütörtökön és vasárnap) kiváló minőségű akciós termékek változatos palettáját kínáljuk vevőinknek minden üzletünkben. A kínálat a vevői igényekhez igazodik, és a termékek ár-érték aránya kiváló. Az értékesítés előtt egy héttel akciós újságunkban, valamint weboldalunkon mutatjuk be új akciós termékeinket.

A termékpaletta a legmodernebb elektromos készülékektől, a ruházati cikkeken és ágyneműkön át, egészen a sportcikkekig, konyhai eszközökig és barkács cikkekig terjed. Az ALDI gyakran bizonyos témakörök szerint csoportosítja termékeit, melyek szezononként változnak. A különböző országok termékei, például az ázsiai vagy amerikai specialitások mellett vevőink körében évről-évre igen kedveltek az iskolakezdési, karácsonyi vagy húsvéti akciók.

Néhány termék esetén előfordulhat, hogy azok - a váratlan, átlagon felüli kereslet miatt – már rövid időn belül elfogynak. Ezért szíves megértésüket kérjük, ha egy meghirdetett termék esetleg már nincs készleten.