Frische und Sicherheit

Frissesség és biztonság

Fontos számunkra, hogy vásárlóinknak naponta friss gyümölcsöket és zöldségeket kínáljunk. Kínálatunk minden szezonban változatos, emellett biztonságos is: mivel gyümölcs- és zöldségtermékeink teljes mértékben mentesek a káros anyagoktól. 

Naponta friss gyümölcs és zöldség 

Az egészséges élelmiszerek, így a friss gyümölcsök és zöldségek, a kiegyensúlyozott táplálkozás fontos alkotórészei. Az értékes vitaminok és tápanyagok megőrzése érdekében a raktározási és szállítási időket a lehető legrövidebbre csökkentettük. Annak érdekében, hogy vásárlóink részére a lehető legfrissebb gyümölcsöket és zöldségeket tudjuk kínálni, üzleteink kizárólag akkora mennyiséget rendelnek, amely a napi szükséglethez elegendő. Ezt naponta frissen szállítják az üzletekbe. Előnyben részesítjük a regionális és a Magyarországról származó termékeket. A rövid szállítási távolságok nemcsak az áruk frissességére, hanem környezetünkre is pozitív hatással vannak. 

Cél a növényvédőszer-maradványok jelentős csökkentése

A minőségbiztosítás egy további fontos szempontja a növényvédőszer-maradványok csökkentése. Célunk, hogy lehetőség szerint olyan gyümölcsöket és zöldségeket kínáljunk, amelyek teljes mértékben káros anyagoktól mentesek, vagy legalábbis csak csekély mértékű, az egészséget nem veszélyeztető maradványokat tartalmaznak.