Frische und Sicherheit

Frissesség és biztonság

Mi, az ALDI-nál igényesek vagyunk arra, hogy vásárlóink számára naponta friss gyümölcsöket és zöldségeket kínáljunk. Kínálatunk minden szezonban változatos, emellett biztonságos is: mivel gyümölcs- és zöldségtermékeink teljes mértékben mentesek a káros anyagoktól.

Naponta friss gyümölcs és zöldség

Az egészséges élelmiszerek, így a friss gyümölcsök és zöldségek, a kiegyensúlyozott táplálkozás fontos alkotórészei. Az értékes vitaminok és tápanyagok megőrzése érdekében a raktározási és szállítási időket a lehető legrövidebbre csökkentettük. Annak érdekében, hogy vásárlóink részére a lehető legfrissebb gyümölcsöket és zöldségeket tudjuk kínálni, üzleteink kizárólag akkora mennyiséget rendelnek, amely a napi szükséglethez elegendő. Ezt naponta frissen szállítják az üzletekbe. Előnyben részesítjük a regionális termékeket, és az „Ausztriából származó minőségi árukat“. A rövid szállítási távolságok nemcsak az áruk frissességére, hanem környezetünkre is pozitív hatással vannak.

Új minőségi szabványok a növényvédőszer-maradványok jelentős csökkentése érdekében

A minőségbiztosítás egy további fontos aspektusa a növényvédőszer-maradványok csökkentése. Célunk, hogy lehetőség szerint olyan gyümölcsöket és zöldségeket kínáljunk, amelyek teljes mértékben káros anyagoktól mentesek, vagy legalábbis csak csekély mértékű, az egészséget nem veszélyeztető maradványokat tartalmaznak.