Bildschirmschoner

Képernyővédő

Az ALDI számos interaktív funkciót kínál weboldalán, mint pl. az ingyenesen letölthető ALDI képernyővédőt. A „Mah Jong" képernyővédővel vevőink játszva értesülhetnek az ALDI minden aktuális akciós ajánlatáról, miközben memóriájukat, kombinációs készségüket és reakcióidejüket is fejleszthetik.

Mah Jong képernyővédő

Mi is a Mah Jong képernyővédő?*
 

A közkedvelt online játékot, a Mah Jongot most ingyenesen töltheti le interaktív képernyővédő formájában, és segítségével szórakozás közben értesülhet aktuális akcióinkról. A képernyőn aktuális akcióink jelennek meg, amennyiben van internetkapcsolat. Egyéb esetben a megszokott ázsiai jeleket láthatja. 

Legyen Ön is a Mah Jong játék mestere az ALDI képernyővédőjével! 

Csak éles szemre és jó kombinációs készségre van szüksége, hogy a Mah Jong játék meseterévé válhasson. A játék célja, hogy mind a 144 darab játékkövet páronként eltávolítsuk. A Mah Jong kövek eltávolításához két olyan követ kell keresni, melyek egyforma mintájúak, és oldalról, valamint felülről szabadok. A kijelölt kövek eltűnnek a játékmezőről. Akkor nyeri meg a játékot, ha mind a 144 Mah Jong játékkövet eltávolította. 

A Mah Jong képernyővédő telepítése 

Kattintson a „Képernyővédő letöltése“ gombra! 

A sikeres letöltést követően nyissa meg a ZIP fájlt** és telepítse a képernyővédőt a számítógépére! 

A képernyővédő – a beállított időtől függően – automatikusan elindul. 

A képernyővédőt bármikor manuálisan is elindíthatja a vezérlőpulton keresztül (megjelenítés/képernyőkímélő), valamint módosíthatja a beállításokat is. A képernyővédőt leállíthatja az „Esc“ billentyű megnyomásával vagy a „Bezárás“ gombbal.

Képernyővédő letöltése

* A Mah Jong képernyővédő jelenleg nem elérhető Mac operációs rendszerekhez. ** Amennyiben az Ön számítógépén nincs megfelelő program a ZIP fájlok megnyitásához, a www.winzip.com oldalon letöltheti a program ingyenes tesztverzióját.