Tanulók

Az ALDI nagy hangsúlyt fektet a kereskedelmi szektor szakképzett dolgozóinak utánpótlására. Tanulóinkat versenyképes fizetés és első osztályú karrierlehetőségek várják. Változatos tevékenységi kör, izgalmas tananyag és számos továbbképzési lehetőség áll duális képzésünk középpontjában.
A 10. évfolyamtól kezdve ALDI tanulói egy ösztönző csapat részévé válnak, ahol a bolti eladói feladatoktól kiindulva a boltvezetői teendőkig valamennyi tevékenységet megismernek. A közvetlen vevőkapcsolattól kezdve, az árurendelésen át a kasszák elszámolásáig: tanulóink sokszínű és izgalmas képzési időt töltenek nálunk. Az első perctől kezdve a csapat tagjai lesznek és támogatásunkkal napról napra fejlődnek szakmailag felelősségi körükkel együtt.
A duális képzés sikeres elvégzése még korán sem jelenti a befejezést az ALDI-nál, hanem sokkal inkább egy sokat ígérő karrier kezdetét. Sok tanulónk végzettsége megszerzése után is szorgalomról és elkötelezettségről tesz tanúbizonyságot üzleteinkben. Aki jól teljesít, bolti eladói, később akár boltvezetői szerződést kaphat.