Website

Weboldal

Weboldalunkon odafigyelünk a menük áttekinthetőségére és a felhasználóbarát kialakításra. A felhasználó a kezdőoldalon áttekintheti aktuális ajánlatainkat, kínálatunkat és szolgáltatásainkat. Ide tartozik többek között az Üzletkereső - amellyel könnyedén megtalálhatja az Önhöz legközelebb fekvő ALDI üzletet, a Feliratkozás hírlevélre - amellyel többé nem mulasztja el aktuális ajánlatainkat, vagy a közvetlen link Facebook oldalunkra és Instagram oldalunkra- ahol az ALDI újdonságai és számos nyereményjáték várnak Önre.

Jól elkülönített oldalakon találhatja meg tájékoztatásunkat Vállalatunkról, ahol az ALDI történetét, filozófiánkat és szervezeti felépítésünket mutatjuk be közelebbről. Itt részletes információt talál belső minőségirányításunkról, ingatlanjainkról. Karrier oldalunkonKarrier Facebook és LinkedIn oldalainkon pedig az ALDI-nál elérhető álláslehetőségekről is.

Amennyiben helyben sütött pékáruinkról szeretne többet megtudni, Azon melegében oldalunkat keresse. Ha Ön a borok világában szeretne elmélyedni, Borvilág oldalunk áll rendelkezésére.   

Kellemes időtöltést kívánunk oldalaink böngészéséhez!