(Frissítve: 2020.04.07.)

Kedves Vásárlóink!

Az elmúlt időszakban több intézkedést hoztunk üzleteink zavartalan működése, Munkatársaink és Vásárlóink biztonsága érdekében. A körülöttünk zajló események és változások, valamint az Önök visszajelzéseinek figyelembevételével hozzuk meg a jövőben is döntéseinket.

A március 28-án hatályba lépett Kormányrendelet*, valamint ügyfeleink visszajelzései és saját tapasztalataink alapján, 2020.04.06-tól módosítjuk és egységesítjük nyitvatartásunkat, elősegítve a reggeli bevásárlás lehetőségét, valamint azok tervezhetőségét, továbbra is csökkentve munkatársaink leterheltségét.

Üzleteink nyitvatartása:

Hétfőtől - Szombatig: 7:00 - 20:00
Vasárnap: 7:00 - 18:00

Továbbá kérjük 65 év feletti vásárlóinkat, hogy lehetőségeikhez mérten kérjék meg családtagjaikat, ismerőseiket, hogy vásároljanak be részükre. Amennyiben személyesen keresik fel üzleteinket, a fenti Kormányrendelet betartása, valamint egészségük megőrzése érdekében, ezt 9:00 és 12:00 óra között tegyék meg.

Szeretnénk megköszönni Munkatársainknak a kitartást és az átlagon felüli teljesítményt, és Beszállítóinknak a folyamatos áruellátást. Köszönjük Önöknek is a mérhetetlen türelmet és megértést!

Bernhard Haider
országos ügyvezető igazgató
#figyeljünkegymásra #együttmennifog

*Magyar Közlönyben megjelent 71/2020. (III. 27.) Korm. rendelete a kijárási korlátozásról 6. §


Egymás egészségének megőrzése érdekében kérjük, tartsák be a lenti ajánlásokat:
 

Jöjjenek egyedül vásárolni

Lehetőség szerint ne a családdal vagy barátokkal, hanem egyedül intézzék a vásárlást, ezzel is segítve azt, hogy áruházainkban ne alakuljon ki tömeg. Segítsék idős családtagjaikat, ismerőseiket, szomszédiakat, és vásároljanak be nekik.

Fizessenek lehetőleg bankkártyával

Javasoljuk a bankkártyás fizetést az üzletekben, ami gyorsabb, kényelmesebb és higiénikusabb is.

Tartsanak más vásárlóktól 1-2 méter távolságot

A polcok előtti válogatáskor vagy a pénztár előtti sorban álláskor tartsanak biztonságos távolságot más személyektől. Segítségképpen a pénztáraknál leragasztott sávokkal jelezzük az ajánlott távolságot.

Ügyeljenek a higiéniai ajánlások betartására

Köhögés vagy tüsszentés esetén takarják el szájukat és orrukat könyökükkel, vagy papírzsebkendővel.

Legyenek Önök is türelmesek

Munkatársaink mindent megtesznek, hogy termékeink rendelkezésre álljanak Önöknek, ezért kérjük, türelemmel támogassák őket feladatuk ellátásában.

Vásároljanak háztartási mennyiségben

Kérjük, hogy csak olyan mennyiséget vásároljanak termékeinkből, amelyre Önöknek vagy családjuknak valóban szüksége van. Gondoljanak más vásárlókra is, hogy mindenkinek jusson.

A Magyarországon érvényes veszélyhelyzet miatt elrendelt intézkedésekről és a koronavírusról az alábbi oldalakon találhat hiteles információt: