Termékleírás

Termékleírás

117 g/darab

Összetevők: 31% alma, búzaliszt, margarin [növényi olajok (pálma, repce), ivóvíz, étkezési só, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), étkezési sav (citromsav)], jégcukor, ivóvíz, cukor, tojás, módosított kukoricakeményítő, 1% mazsola, étkezési só, fahéj, citromhéj, antioxidáns (aszkorbinsav), gyapotmagolaj, citromlé sűrítmény, módosított burgonyakeményítő.

Nyomokban tartalmazhat dióféléket, kén-dioxidot, zellert, szóját, tejet, szezámmagot, mustárt, szulfitot, mogyorót és csillagfürtöt.

712328 

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.