Termékleírás

Termékleírás

100 g/darab

Összetevők: búzaliszt, búzakovász (víz, búzaliszt), víz, 6% reszelt gouda sajt, repceolaj, cukor, étkezési só, teljes tejpor, élesztő, savanyúságot szabályozó anyagok (nátrium-hidroxid, kalcium-karbonát, kalcium-foszfátok), emulgeálószer: nátrium-sztearoil-2-laktilát.

Nyomokban tartalmazhat dióféléket, kén-dioxidot, zellert, szóját, tojást, szezámmagot, mustárt, szulfitot, mogyorót és csillagfürtöt.

Az akció a meghatározott termékekre vonatkozik 2022.01.13-tól 2022.01.19-ig. A feltüntetett kedvezmények a termékek normál, nem akciós eladási árához képest értendőek.

17982 

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.