Termékleírás

Termékleírás

85 g/darab

Összetevők: liszt (búza, rozs), víz, 18% napraforgómag, burgonyapehely, szójadara, búzaliszt, élesztő, 1% banánchips (banán, kókuszolaj, cukor, természetes banánaroma), étkezési só, repceolaj, árpamaláta, búzamalátaliszt, cukor.

Nyomokban tartalmazhat kén-dioxidot, zellert, tejet, tojást, szezámmagot, mustárt, szulfitot, mogyorót és csillagfürtöt.  

709386 

Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy 2021.07.12-től a Gödöllő, Bossányi Krisztina u. 4. szám alatti üzletünk felújítások miatt csökkentett árukínálattal üzemel.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.