Termékleírás

Termékleírás

85 g/darab

Összetevők: liszt (búza); növényi olajok és zsírok (pálma; repce; kókusz); víz; cukor; sűrített tej; fényezőanyag (E966); pekándió; invertcukorszirup; fruktóz-glükóz szirup; glükóz-szirup; élesztő; keményítő;tojás; juharszirup; só; emulgeálószer (E471; E472e); természetes aroma; savópor (tej); dextróz; sűrítőanyag (E464); stabilizátor (E341i); lisztkezelő (aszkorbinsav), enzimek. A termék kemény darabokat tartalmazhat.

Nyomokban tartalmazhat kén-dioxidot, zellert, szóját, szezámmagot, mustárt, szulfitot, mogyorót és csillagfürtöt. A gondos előkészítés ellenére a termék magot, vagy magdarabot tartalmazhat!

85438  

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.