Termékleírás

Termékleírás

250 g/darab

Összetevők: búzaliszt, víz, természetes kovász (búzaliszt, víz), étkezési só, élesztő, invertcukor szirup, durumbúza dara, sűrítőanyag (guargumi), búzamalátaliszt, emulgeálószer (E472e).

Nyomokban tartalmazhat dióféléket, kén-dioxidot, zellert, szóját, tejet, tojást, szezámmagot, mustárt, szulfitot, mogyorót és csillagfürtöt.

Az akció a meghatározott termékekre vonatkozik 2022.01.13-tól 2022.01.19-ig. A feltüntetett kedvezmények a termékek normál, nem akciós eladási árához képest értendőek.

58671 

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.