Termékleírás

Termékleírás

84 g/darab

Összetevők: búzaliszt, víz, sárgarépa (12,8%), vöröshagyma (1,9%), zeller (1,8%), búzaglutén, élesztő, szezámmag, jódozott só (étkezési só, kálium-jodát), lenmag, szárított paradicsom (0,9%), csemegehagyma (0,8%), emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei, glükózszirup, lisztkezelő szer: aszkorbinsav, enzimek.

Nyomokban tartalmazhat dióféléket, kén-dioxidot, szóját, tejet, tojást, mustárt, szulfitot, mogyorót és csillagfürtöt. 

709806 

Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy 2021.07.12-től a Gödöllő, Bossányi Krisztina u. 4. szám alatti üzletünk felújítások miatt csökkentett árukínálattal üzemel.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.