Termékleírás

Termékleírás

helyben sütött
80 g/darab

Összetevők: búzaliszt, 18,5% gouda sajt (pasztőrözött tej, étkezési só, színezék: karotinok), 9% pirított vöröshagyma (vöröshagyma, pálmaolaj, búzaliszt, étkezési só), víz, 4,5% vöröshagyma, élesztő, étkezési só, invertcukor-szirup, sűrítőanyag: guargumi; búzamalátaliszt, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei.

Nyomokban tartalmazhat dióféléket, kén-dioxidot, zellert, szóját, tojást, szezámmagot, mustárt, szulfitot, mogyorót és csillagfürtöt.

71023

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.