MINDENKIRE FIGYELÜNK!

Évről évre nő azoknak a száma, akik valamilyen ételintolerancia miatt speciális étrendre szorulnak.

A gluténérzékenység, vagy más néven cöliákia  kiváltója a gabonasikér, azaz a glutén, amely az élelmiszeripar egyik legkedveltebb adalékanyaga, a pékárutól kezdve a süteményeken át, számtalan termékben előfordul. A lakózintolerancia kialakulását a laktáz enzim hiánya okozza, ilyenkor a szervezet nem képes lebontani a tejtermékekben található laktózt, azaz tejcukrot. Ahogy a gluténérzékenység esetében, úgy a laktózintolerancia esetében is fontos a speciális diéta betartása.

Az ALDI nagy választékban kínál laktóz- és gluténmentes termékeket áruházaiban, ezzel segítve a speciális étrendhez szükséges hozzávalók és élelmiszerek gyors és könnyű beszerzését. Legyen szó tejtermékekről, a reggeli müzliről, sajtokról vagy éppen felvágottakról, az ALDI-ra mindig számíthat.

Ismerje meg gluténmentes és laktózmentes termékválasztékunkat!

Bátrabban és sokkal nagyobb kedvvel kóstolunk meg olyan termékeket, élelmiszereket, amelyeket már valaki kipróbált és jó szívvel ajánl is nekünk. Éppen ezért arra gondoltunk, hogy megkérjük a Mindmegette.hu gasztrobloggereit, kóstolják meg, próbálják ki laktóz- és gluténmentes termékeinket és mondják el véleményüket. Ha kíváncsi arra, mit gondolnak a szakemberek az ALDI ENJOY FREE! termékeiről, akkor kattintson ide!

RECEPTVERSENY A MINDMEGETTE.HU-VAL

Most itt a lehetőség, hogy Ön is megnyerje a 10 db, glutén- és laktózmentes ALDI termékekből álló ajándékcsomag egyikét. Ehhez nem kell mást tennie, mint megosztania kedvenc receptjét a mindmegette.hu oldalon a receptverseny ideje alatt! A verseny részleteiről itt  tájékozódhat!

Az ajándékcsomag tartalma:

- Enjoy Free gluténmentes gabonapehely- Enjoy Free Crunchy gluténmentes kukoricapehely- Gullon Chip Choco omlós keksz- Enjoy Free gluténmentes vekni és zsemle- Shär Rustico gluténmentes magvas vekni és Shär Pan Blanco gluténmentes fehér vekni- Millers Finest gluténmentes száraztészta- Nett Food gluténmentes kukoricaliszt- Fűszeres pulykasonka- Müncheni fehér kolbász- Milfina gouda sajt- Milfina Traunsteini füstölt sajt- Pirol kékpenészes sajt- Milfina ementáli sajt- Milfina laktózmentes tej, túró, natúr joghurt, tejföl és vaj

Receptversenyünk a Mindmegette.hu-val lezárult. A Nyerteseknek gratulálunk!


Putóczki Gáborné
Szabó Veronika
Braun Henriett
Pásztor Zsófia
Matok Tamás