Répafasírt (VEGÁN)

Adagok: 15
Elkészítési idő: 40 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 2 darab közepes méretű sárgarépa
  • 1 tk. Le Gusto tengeri só
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 2 tk. Le Gusto csemege fűszerpaprika
  • 1 ek. Happy Harvest szezámmag
  • 1 tk. Lomee mustár
  • 100 g Happy Harvest búza finomliszt
  • 1 ek. Bellasan olívaolaj
  • 2 ek. víz

Elkészítés:

Elkészítés
  1. A sütőt előmelegítjük 175 °C-ra.
  2. A répát és a fokhagymát megtisztítjuk, lereszeljük és a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük.
  3. A masszából dió nagyságú gombócokat formázunk.
  4. A megformált gombócokat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és az előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
  5. Zöldsalátával és mártogatóssal tálaljuk.