Termékleírás

Termékleírás

20 % zsírtartalom
330 g/pohár

A Szupermenta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szemléletformáló kampánya, amely az élelmiszerek tudatos kiválasztásához nyújt gyakorlati segítséget. A kampány és a terméktesztek részleteiről a szupermenta.hu oldalon található bővebb információ.
A Szupermenta terméktesztek teljesen egyediek és utánozhatatlanok, hiszen a NÉBIH hatósági felügyelői bekérhetik a termékek gyártmánylapját, így a laboratóriumi vizsgálatok eredményeit összehasonlítva elemezhetik, vajon tényleg azt tartalmazzák-e a termékek, amit a csomagoláson feltüntettek. Problémás termékek esetén pedig azonnali intézkedésekre is lehetőség adódik.
szupermenta.hu oldalon laboratóriumi, érzékszervi, hatósági és kedveltségi vizsgálatokkal alátámasztott, hiteles szakvéleményeket tesznek közzé.


Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.