Termékleírás

Termékleírás

2,8 % zsírtartalom
csavarkupakkal
1 l/doboz

„Mentes-M Díj 2018” - Laktózmentes kategória, Tejes termékek alkategória

Az ALDI 5 saját márkás terméke nyerte el az idei Mentes-M Díjat, amelyet a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. (PPH Media) 10 fős, szakemberekből és civilekből álló zsűrijének érzékszervi bírálata alapján ítéltek oda. A Mentes-M versenyre kizárólag olyan termékkel lehetett (nevezési díj ellenében) nevezni, amely a 14 fő allergén közül legalább egytől és/vagy ételintoleranciát okozó anyagoktól igazoltan mentes, illetve megfelelt a kiírt kategóriáknak, alkategóriáknak. Zsűrizésre csakis a laboratóriumban vizsgált és a kémiai összetevők alapján megfelelő minőségű termékek kerülhettek, amelyről a nevezőknek nyilatkozniuk kellett.

A pályázó termékeket a zsűri vakteszten a termékminőség (megjelenés, aroma, textúra, íz) és a termék hasznossága (gyártmánylap, szakmai megítélés), végül a termékek csomagolása (küllem, csomagolás, címkézés, tervezés) alapján pontozta és díjazta. A versenyről és a PPH Media tevékenységéről további információ a https://mentes-m.elelmiszer.hu/ honlapon érhető el.


Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.