Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
Az ENJOY FREE! Puffasztott rizsszelet 100 g  termékre a szállító (Planta Medicia Kft.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.


Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 800 g HÚSMESTER sertéscomb
  • 800 g KOKÁRDÁS savanyított káposzta
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kanál LE GUSTO csemege fűszerpaprika
  • 6 darab LE GUSTO babérlevél
  • 1 tk LE GUSTO őrölt kömény
  • 30 ml BELLASAN napraforgó-étolaj
  • 4 kanál KOKÁRDÁS vödrös tejföl 20%

Elkészítés módja

  1. A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk és felkockázzuk, majd egy serpenyőben az étolajon közepes fokozaton üvegesre pároljuk a hagymákat.
  2. Amíg a hagyma sül, feldaraboljuk a sertéscombot 1x1 cm nagyságú kockákra és a megdinsztelt hagymához adjuk.
  3. Sózzuk, borsozzuk, valamint ízlés szerint megszórjuk fűszerköménnyel is.
  4. Amikor a hús minden oldala kifehéredett, rászórjuk a pirospaprikát, majd alaposan elkeverjük.
  5. A savanyú káposztát mossuk át 2-3 alkalommal, majd tegyük a lábasba a hús mellé. Forgassuk össze, és öntsük fel vízzel úgy, hogy éppen ellepje a káposztát. Adjuk hozzá a babérleveleket, majd fedő alatt 30-40 perc alatt főzzük puhára a húst.
  6. A kész székelykáposztát pár kanál Kokárdás tejföllel tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!