Termékleírás

Termékleírás

stabil, könnyen felszerelhető, időjárás- és UV-álló poliészter szövet, karabinerrel, rugókkal, gyűrűs csavarokkal és zsinórral
• négyszög alakú: méret: kb. 300 x 200 cm vagy
• háromszög alakú: méret: kb. 415 x 415 x 415 cm

Kedves Vásárlóink!
Szállítónk váratlanul nem tudja időben biztosítani az akciós árumennyiséget, ezért a termék csak 2021.05.20-tól lesz elérhető üzleteinkben.
Megértésüket köszönjük!


804093

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.