Termékleírás

Termékleírás

• professzionális munkavégzéshez, pl. nehezen járható terepen, vízelvezető árkoknál, lejtős domboldalon stb.
• a fűkasza vágószélessége: 25,5 cm
• a fűszegélynyíró vágószélessége: 34 cm
• kengyelfogantyúval
• tömeg: kb. 4,5 kg
• akkumulátor és -töltő nélkül kapható

Az akkumulátorokat és az akkumulátortöltőt az egyes eszközök nem tartalmazzák, azokat külön kell megvásárolni.

Kedves Vásárlóink!
Szállítónk váratlanul nem tudja időben biztosítani az akciós árumennyiséget, ezért a termék csak 2021.05.30-tól lesz elérhető üzleteinkben.
Megértésüket köszönjük!


805734

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.