Termékleírás

Termékleírás

• vágószélesség: kb. 26 cm
• dönthető és forgatható motorfej
• teleszkópos, 93 - 116 cm között állítható szár
• kiegészítő markolattal, késtartóval és növényvédő kengyellel
• 20 darab műanyag pótpengével
• akkumulátor és -töltő nélkül kapható

Az akkumulátorokat és az akkumulátortöltőt az egyes eszközök nem tartalmazzák, azokat külön kell megvásárolni.

Kedves Vásárlóink!
Szállítónk váratlanul nem tudja időben biztosítani az akciós árumennyiséget, ezért a termék csak 2021.05.30-tól lesz elérhető üzleteinkben.
Megértésüket köszönjük!


805145

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.