Avokádós-tojáskrémes toast

Az avokádó toast Ausztráliában terjedt el először, de szerencsére ez a trend már Európát is utolérte, épp ezért most megcsináltuk a magyar verzióját egy csodálatos tojáskrémmel!

Adagok: 4
Elkészítési idő: 60 Perc
Nehézségi fok: Közepes
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 4 szelet Azon Melegében kovászos cipó
  • 2 db Iss Reif Nekünk Érett avokádó
  • Le Gusto só, bors
  • citromlé
  • A tojáskrémhez:
  • 4 főtt Goldland tojás
  • 2 ek Lomee majonéz
  • 2 ek Milfina natúr joghurt
  • 1 mk Lomee mustár
  • Le Gusto só, bors
  • 1 csokor friss snidling

Az avokádó toast Ausztráliában terjedt el először, de szerencsére ez a trend már Európát is utolérte, épp ezért most megcsináltuk a magyar verzióját egy csodálatos tojáskrémmel!

Elkészítés:

Elkészítés

A kenyeret megpirítjuk egy serpenyőben vagy egy kenyérpirítóban. Az avokádókat elfelezzük, kiszedjük a magját, kikaparjuk a belsejét, és durván összetörjük sóval, borssal és kevés citromlével. 

A tojáskrémhez a tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, leszűrjük, megpucoljuk, és hagyjuk kihűlni. A sárgáját kikeverjük a majonézzel, a joghurttal, a mustárral, sóval, borssal, a fehérjét kis kockákra vágjuk, és a snidlinggel együtt az egészet összekeverjük. A kenyerek tetejére halmozzuk az avokádót és a tojáskrémet, és kész.