Chipsbundás répastickek citrusos joghurttal

Na, így kell megoldani, hogy a lurkók zöldséget egyenek. Forgassuk egy kevés chipsbe, és a probléma megoldva, egyből rá fogják vetni magukat.

Adagok: 2
Elkészítési idő: 30 Perc
Nehézségi fok: Közepes
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 4 db Natur Aktiv bio sárgarépa
  • Le Gusto só
  • 1 zacskó paprikás Snack Fun Hullámos chips
  • 100 g Happy Harvest panírmorzsa
  • 2 db Natur Aktiv bio tojás
  • 3-4 ek. Natur Aktiv bio teljes kiőrlésű búzaliszt
  • 500 ml Osana napraforgó-étolaj
  • A mártogatóshoz:
  • 1 kis doboz Natur Aktiv Biojoghurt
  • 2 ek Milfina sajtkrém
  • 1 darab Natur Aktiv Bio citrom héja
  • 1 csipet Le Gusto só

Na, így kell megoldani, hogy a lurkók zöldséget egyenek. Forgassuk egy kevés chipsbe, és a probléma megoldva, egyből rá fogják vetni magukat.

Elkészítés:

Elkészítés

A répákat meghámozzuk és felcsíkozzuk. Egy lábasban sós vizet forralunk, amiben 2-3 percig blansírozzuk a répákat, majd papírtörlőn leszárítjuk.
A panírozáshoz a chipset összetörjük és elkeverjük a zsemlemorzsával, majd lisztbe, tojásba és a morzsába panírozzuk a répákat. 200 fokra előmelegített sütőben, rácsos tepsiben 10-15 perc alatt ropogósra sütjük őket.
A joghurtot összekeverjük a citrom héjával, csipet sóval és a sajtkrémmel.