Gyümölcsös zabmuffin

Ha nem tudnánk, hogy mit dobjunk össze gyorsan reggelire, akkor egy muffinnal sosem lőhetünk mellé! Fél óra alatt megvan és ez a zabpelyhes változat ráadásul még egészséges is!

Adagok: 0
Elkészítési idő: 50 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 110 g Happy Harvest zabpehely
  • 250 ml Milfina tej
  • 1 Goldland tojás
  • 60 ml Osana napraforgó-étolaj
  • 150 g Aranykalász teljes kiőrlésű búzaliszt
  • 80 g Happy Harvest nádcukor
  • 1 csipet Le Gusto só
  • 2 tk Bella sütőpor
  • 1 tk Le Gusto fahéj
  • 1 marék Sweet Valley puha aszalt gyümölcs

Ha nem tudnánk, hogy mit dobjunk össze gyorsan reggelire, akkor egy muffinnal sosem lőhetünk mellé! Fél óra alatt megvan és ez a zabpelyhes változat ráadásul még egészséges is!

Elkészítés:

Elkészítés

A zabpelyhet beáztatjuk a mandulatejbe. Az aszalt gyümölcsöket apróra vágjuk. A tojást lazán felverjük a kókuszolajjal és cukorral, majd belerakjuk a többi hozzávalót a mandulatejes zabpehellyel együtt, összekeverjük és papírkapszlikkal bélelt muffinformába kanalazzuk a masszát. 180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük őket.