Rántotta-toast

Rántotta, pirítós, zöldségek, csirkemell, és mindezek egy könnyen csomagolható, praktikus formában. Egyáltalán nem macera elkészíteni, és tutira mindenki imádni fogja!

Adagok: 4
Elkészítési idő: 10 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 8 szelet toastkenyér
  • 20 g Kokárdás háromnegyed zsíros vaj
  • 6 darab Goldland tojás
  • 1 ek Milfina tejföl
  • 1 darab kaliforniai paprika
  • 4-5 fej Natur Aktiv bio csiperke gomba
  • 80 g Csirkemellsonka
  • Castello olívaolaj
  • Le Gusto só, bors
  • 0,5 csokor snidling

Rántotta, pirítós, zöldségek, csirkemell, és mindezek egy könnyen csomagolható, praktikus formában. Egyáltalán nem macera elkészíteni, és tutira mindenki imádni fogja!

Elkészítés:

Elkészítés

A toastkenyerek belsejét kivágjuk egy pogácsaszaggatóval, majd megkenjük a széleket vajjal, és 2-2 db-ot egymásra helyezünk. A tojásokat lazán összekeverjük a tejföllel. A zöldségeket és a sonkát kisebb darabokra vágjuk, és egy kevés olívaolajon, egy serpenyőben, 4-5 perc alatt lepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk őket, majd rádobjuk a tejfölös tojást és az apróra vágott snidlinget, és átkeverjük. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, rárakjuk a „kenyérkereteket”, és eloszlatjuk a közepükben a rántottaalapot. Pár percig sütjük őket, majd egy spatula segítségével, egy határozott mozdulattal megfordítjuk, és a másik oldalukat is készre sütjük.