Sonkás-sajtos-light ketchupos rozsos bagett

Melyik gyerek ne szeretné a ketchupot? Némelyikük még a töltött káposztára is rakja, tehát ezzel a light ketchupos melegszenyóval nem lőhetünk mellé, biztosan falni fogják.

Adagok: 2
Elkészítési idő: 10 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 2 db Azon Melegében kovászos bagett
  • 4 ek Le Gusto ketchup, csökkentett cukortartalommal
  • 1 kis csokor snidling
  • 8 szelet Milfina trappista sajt
  • 4 szelet Csirkemellsonka
  • 1 db paradicsom
  • 2 ek Kokárdás háromnegyed zsíros vaj

Melyik gyerek ne szeretné a ketchupot? Némelyikük még a töltött káposztára is rakja, tehát ezzel a light ketchupos melegszenyóval nem lőhetünk mellé, biztosan falni fogják.

Elkészítés:

Elkészítés

A bagettek belsejét alul, felül megkenjük a light ketchuppal, megszórjuk snidlinggel, beletesszük a sajt felét, a sonkát, a paradicsomot, a sajt másik felét, és lefedjük a bagett tetejével. Alul, felül megkenjük a vajjal, a paninisütőbe tesszük, rázárjuk a tetejét, és közepes hőfokon aranybarnára sütjük.