Fóliában sült lazac ázsiai módra

Adagok: 4
Előkészítési idő: kb. 30 perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 szál újhagyma
  • 1 szál citromfű
  • 1 zöld citrom
  • 4 Almare Seafood lazacfilé (darabonként 200 g)
  • 8 evőkanál Asia kókusztej
  • 1 teáskanál piros currypaszta (ízlés szerint)
  • Le Gusto só

Elkészítés:

Elkészítés

A sárgarépát és az újhagymát vágjuk vékony csíkokra. A citromfüvet hosszában vágjuk 4 részre. A zöld citromból vágjunk le 4 vékony szeletet. Egy-egy lazacfilét helyezzünk egy nagy alufóliára és enyhén sózzuk meg. Helyezzük rá a sárgarépát, az újhagymát és a zöldcitrom szeleteket. A kókusztejet melegítsük fel és keverjük bele a piros currypasztát. Öntsük rá a lazacokra. A citromfüvet fektessük a lazacok tetejére és a fóliát hajtogassuk kis csomaggá. Alacsony hőfokon, indirekt módon kb. 10-15 percig grillezzük.