Fóliában sült lazac toszkán módra

Adagok: 4
Előkészítési idő: kb. 30 perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 1 kis fej hagyma
  • 1/2 kis méretű édeskömény
  • 4 aszalt paradicsom
  • 4 Almare Seafood lazacfilé (darabonként 200 g)
  • fél citrom reszelt héja
  • 8 szem Hola! spanyol olívabogyó
  • kevés Castello extra szűz olívaolaj
  • 4 evőkanál fehérbor
  • 4 kicsi kakukkfűág
  • Le Gusto só és bors

Elkészítés:

Elkészítés

A hagymát, édesköményt és paradicsomot vágjuk vékony csíkokra. Egy-egy lazacfilét helyezzünk egy nagy alufóliára. Sóval, borssal és reszelt citromhéjjal ízesítsük, majd helyezzük rájuk az olívabogyót, hagymát, aszalt paradicsomot és az édesköményt. Olívaolajjal és kevés fehérborral csepegtessük meg. A kakukkfűágakat fektessük a lazacok tetejére. Az alufóliát hajtogassuk kis csomaggá. Alacsony hőfokon, indirekt módon kb. 10-15 percig grillezzük.