Grillezett Piña Colada

Adagok: 4
Elkészítési idő: 30 Perc Előkészítési idő: 25 Perc Főzési idő: 5 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • Az ananásznyársakhoz:
  • 1/2 ananász
  • 4 db grillnyárs
  • kevés porcukor a szóráshoz
  • A Pina Colada krémhez:
  • 200 ml Natur Aktiv bio joghurt, 3,6%-os
  • 100 g Milfina mascarpone
  • 30 g Happy Harvest kókuszreszelék
  • 60 g Happy Harvest Nádcukor
  • ízlés szerint rumaroma

Elkészítés:

Elkészítés

Az ananászt meghámozzuk, majd 2 cm vastag és 6 cm hosszú csíkokra vágjuk. Az ananász csíkokat nyársra húzzuk, kevés porcukorral megszórjuk, majd a grillsütőre helyezzük. A maradék hozzávalókból krémet keverünk, és poharakba töltjük. Végül beledugjuk a készre grillezett nyársakat.

Tippünk:
Tálalás előtt díszítsük a nyársakat mentalevelekkel és kókuszpehellyel!