Pita garnéla-szuvlakival

Adagok: 4
Előkészítési idő: 30 perc
Nehézségi fok: Közepes
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • Almare Seafood garnélarák
  • 1 csomag pita
  • 1 gerezd fokhagyma
  • kevés szárított kakukkfű, rozmaring, oregánó és majoránna
  • 50 g salátalevél
  • 2 db paradicsom
  • 1/4 kígyóuborka
  • 100 g Lyttos eredeti görög tzatziki
  • 1 fej hagyma (vörös)
  • Le Gusto só és bors

Elkészítés:

Elkészítés

A paradicsomot, hagymát és uborkát vágjuk vékony karikákra. A fokhagymát hámozzuk meg és aprítsuk finomra.

Készítsünk garnélanyársakat, fűszerezzük fokhagymával, kakukkfűvel, rozmaringgal, oregánóval és majoránnával, majd a grillen a nyárs mindkét oldalát süssük kb. 3 percig. Ízesítsük sóval és borssal. A pita csíkokat felezzük el és mindkét oldalukat kb. 4 percig grillezzük. Mind a négy csíkot borítsuk be salátával és paradicsom- illetve uborkaszeletekkel. Egy-egy garnélanyársat helyezzünk a tetejükre, tegyünk rá tzatzikit, végül borítsuk be a hagymaszeletekkel és a második csík pitával.