Grillezett camembert körtés fejes salátával

Adagok: 4
Elkészítési idő: 40 Perc
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók:
  • 1 Destrier francia camembert sajt
  • petrezselyem, metélőhagyma, rozmaring
  • 2 körte
  • 100 g Happy Harvest diófélék
  • 6 ek. Osana napraforgóolaj
  • 4 ek. Castello Condimento Bianco balzsamecet
  • 250 ml Pure Fruits szűretlen körtelé
  • 1 ek. virágméz
  • 100 g fejes saláta
  • Le Gusto só és bors
  • Azon melegében rusztikus baguette

Elkészítés:

Elkészítés

A camembert sajtot hosszában félbevágjuk. Megtöltjük a felaprított zöldfűszerekkel, alufóliába csomagoljuk, majd alacsony hőfokon meggrillezzük. A körtéket félbevágjuk, a magházukat eltávolítjuk, és mindegyik fél körtét kb. 8 szeletre vágjuk. A mogyorót és a körteszeleteket olajban megpirítjuk. Felöntjük az ecettel és a körtelével, majd mézzel, sóval és borssal ízesítjük, végül hűlni hagyjuk. A zöldsalátát alaposan megmossuk, és az elkészített öntettel leöntjük. A mogyorót és a körteszeleteket elosztjuk a salátán, majd grillezett bagettel tálaljuk.