Néhány apró dekorációs elemmel színesítheti, feldobhatja a partit – így nem csak a grillezett finomságok, hanem a sok apró részlet is lenyűgözni majd vendégeit!

Függő virágok
Távolítsa el a régi konzervdobozokról a címkéket, fúrjon lyukakat a dobozok falára, és akassza fel a dobozokat egy zsinórral! Kész is van a függő virágváza, amelyet kedve szerint tölthet meg vízzel és vágott virágokkal, valamint kombinálhat viharlámpákkal.

Tematikus grillpartik
Az egy-egy téma köré szervezett partik változatosságot hoznak a nyárba. Az adott “téma” nem csak a grillrácson jelenik meg, hanem a dekorációban és a hangulatban is tetten érhető. Legyen kreatív, és alakítsa kedve szerint az összejövetelt: fantáziájának semmi sem szabhat határokat! Összeállítottunk néhány ötletet, merítsen belőlük ihletet!

Amerikai BBQ
A BBQ az igazi amerikai életérzést, a déli államok hamisítatlan életörömét, kissé egzotikus hangulatát hozza el a kertjébe. Erre a partira mindenekelőtt füstölt hús illik, na és természetesen hamburger: friss darált húsból készítve és klasszikus módon hamburgerzsemlében szervírozva. Jó, ha a vendégek saját ízlésük szerinti feltéteket válogathatnak össze. Kínáljon ropogós csirkeszárnyakat, fűszeres burgonyát, babsalátát, csöves kukoricát és tejfölös szószt is!

1001 éjszaka
Egy orientális hangulatú este nem csupán az édes-savanyú fogások rajongóinak nyújt igazi élményt. A petrezselymes saláta, sárgabarackos csirke, friss joghurtos mártogatósok, a ropogós zöldségekből készült kuszkusz saláta és a grillezett bárány Harissa szósszal igazi keleti oázissá varázsolják a grillpartit!

Karibi éjszaka
Nyáron különös népszerűségnek örvend majd egy karibi hangulatú parti. Kínáljon gyümölcsös csirkenyársakat ananásszal, vagy klasszikus Surf’n’Turf-öt steakkel és a tenger gyümölcseivel – legyen mindemellé frissen kevert Piña Colada és virágfüzérek, hogy vendégei máris a fehér homokos karibi strandon érezhessék magukat!

Görögdinnye grill
Desszert és egyben igazi látványosság is kicsiknek és nagyoknak egyaránt a gyümölcsből készített grill, amelyet görögdinnyéből egyszerűen kifaraghat, és gyümölcsnyársakkal vagy más édes finomságokkal tölthet meg.

Italdísz napernyők
Szúrjon keresztül szívószálakat muffin papíron, és változtassa őket helyes kis napernyőkké! Így még jobban feldobja italait!

Gyümölcsös jégkockák
Hűsítse vendégei italát jégkockává fagyasztott gyümölcsökkel! Csupán egy jégkockatartóra lesz szüksége és sok finom gyümölcsre, például málnára vagy ribizlire. Hagyja megdermedni a fagyasztóban, és szervírozza az italokat és koktélokat a jégkockákkal! Gyerekek számára is tökéletes.