Termékleírás

Termékleírás

Vásároljon 2016. december 4-én 5 000 Ft felett és 500 Ft értékű kupont adunk ajándékba, melyet 2016. december 5-től 2016. december 7-ig válthat be.

A promócióban kizárólag azok a természetes személyek vehetnek részt, akik a promóciós szabályzatban foglaltaknak megfelelnek és azt magukra nézve elfogadják. Személyenként, 5 000 Ft feletti egyösszegű vásárlás esetén, vásárlásonként 1 kupon adható, függetlenül a vásárlás végösszegétől. A kupon kizárólag 2016. december 5-től 2016. december 7-ig váltható be az ALDI összes magyarországi üzletében. Személyenként és vásárlásonként kizárólag egy kupon használható fel. A kupon készpénzre nem váltható, a kuponból készpénzt visszaadni nem áll módunkban. A kupon bármilyen típusú sokszorosítása tilos. Az akció a készlet erejéig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű. A részletes szabályzatot megtalálja az aldi.hu weboldalon. Amennyiben kérdése merülne fel a promócióval kapcsolatban, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 9 - 17 óra között a 06-1-353-6511-es telefonszámon.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.