Mennyei fürdőpraliné saját kezűleg

Egy teljes fürdő a fürdőkádban a kikapcsolódás jelképe. Balzsam mindazok számára, akik egy fárasztó évet tudhatnak maguk mögött. Ezekkel a saját készítésű fürdőpralinékkal mindezt kicsit ellensúlyozhatja. Ajándékozza meg szeretteit saját készítésű fürdőpralinékkal.

Útmutató lépésről lépésre – ilyen egyszerűen megy:

  1. Alaposan keverje össze a citromsavat, az étkezési keményítőt, a szódabikarbónát és az ételfestéket. Olvassza meg a kókuszzsírt és adja hozzá, majd mindent alaposan keverjen össze. Adja hozzá a mézet és a parfüm csöppeket és még egyszer keverje össze a masszát.
  2. Ossza szét a masszát kis formákba és tegye 2-3 órára a fagyasztóba. Vegye ki a formából a fürdőtablettákat és díszítse virágokkal vagy gyógynövényekkel. A fürdőtablettáknak (mérettől függően) kb. 2 hétre van szükségük ahhoz, hogy teljesen kiszáradjanak. Természetesen már korábban is használhatók, de az üzletekben kapható fürdőtabletták állagát csak akkor érik el, ha teljesen kiszáradtak.


Tipp:

Kívánság szerint természetesen gyógynövények vagy virágszirmok is keverhetők a fürdőgolyó-masszába. A használt ételfestékkel színben megfelelően összehangolva igazi kis műalkotások készíthetők.