Termékleírás

Termékleírás

nejlonhúrok, festett, laminált hársfa fedlap, keményfa fogólap, mahagóniszínű vagy feketére festett hátlap, tartozékokkal, pl. párnázott tok kottazsebbel és hátizsákpánttal, online leckékkel, oktatókönyvvel és karaoke-CD-vel, hangolóval, 1 garnitúra póthúrral, valamint 2 darab pengetővel
• gyermek koncertgitár: 3/4-es méret, teljes hossz: 93 cm vagy
• koncertgitár: 4/4-es méret, teljes hossz: 101 cm

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.