Termékleírás

Termékleírás

számos klasszikus játék kiváló minőségű fadobozban
• 3 darab játéktábla a hozzá tartozó játékfigurákkal, kártyákkal és kövekkel különböző játékokhoz, pl. backgammon, sakk, malom, halma stb.
• tartozékok: 28 darab dominó, 4 darab dobókocka és 1 darab duplázó kocka
• 2 x 55 lapos kártyacsomag, 41 darab mikadopálcika és játékleírások
6 éves kortól ajánlott

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.