Termékleírás

Termékleírás

163,8 cm (65”) Dolby Vision™ rendszerrel
• szenzációs Ultra HD otthoni moziélmény, tűéles kép
• HDR (High Dynamic Range) & Dolby Vision™
• Wireless Display - különböző tartalmak átjátszása mobilkészülékről egyenesen a Smart-TV képernyőjére
• MEDION® Life Remote alkalmazás2
• a beépített CI+ foglalat a megfelelő CI+ modullal és smart card chipkártyával lehetővé teszi a kódolt csatornák vételét
csatlakozások:
• antennacsatlakozás, műholdvevő-csatlakozás, 2 darab USB, 1 darab LAN RJ-45, 3 darab HDMI® 2.0 HDCP-dekódolással, 1 darab VGA (15 Pin D-Sub, YUV), AV In (Cinch), fejhallgatócsatlakozás (3,5 mm jack-csatlakozó), Digital Audio Out (SPDIF) (optikai)
méret (szé x ma x mé)/tömeg:
• lábakkal együtt: kb. 146 x 89,5 x 34,5 cm/24,1 kg
• lábak nélkül: kb. 146 x 84,6 x 7,4 cm/23,5 kg

1 Feltétel, hogy a megfelelő jel a felállítás helyén elérhető legyen.
2 Internetkapcsolat szükséges.
3 Flash animációk lejátszása esetén problémák adódhatnak a megjelenítéssel.
4 A Netflix egy olyan előfizetéses szolgáltatás, amely a tagok számára filmek és sorozatok („Netflix tartalmak”) streamelését teszi lehetővé, internetképes TV-készüléken, számítógépen vagy más eszközön („Netflix kompatibilis eszközök“). A Netflix szolgáltatást egy hollandiai korlátolt felelősségű társaság, a Netflix International B.V. bocsátja rendelkezésre.

A hirdetett termék kiválasztása bemutató reklámanyagból történik, az üzletekben nincs bemutató darab. A termék kizárólag a készlet erejéig érhető el. Az értékesítési koncepció újdonsága és a korábbi ilyen jellegű készletezési viszonyítási adatok hiánya miatt előfordulhat, hogy a termék már az értékesítés első napján elfogy. A termék jellegére tekintettel nem tudunk helyettesítő terméket biztosítani. A termék megvásárlása céljából, kérjük, az üzletvezetőnket keresse! A kiszállítás Magyarország területén, az Ön által megjelölt belföldi szállítási címre, az ingatlan bejáratáig történő házhoz szállítással, ingyenesen történik. A kiszállítás során összeszerelést nem vállalunk. A helytelen összeszerelésből származó hibákra nem terjed ki a jótállási/szavatossági kötelezettségünk. Kérjük, olyan kiszállítási címet adjon meg, mely minimum 3,5 tonna, maximum 7 tonna össztömegű gépjárművel megközelíthető!


Az elektromos és elektronikus berendezésekkel kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységekről szóló 197/2014. (VIII. 1.) Korm. rendelet szerinti tájékoztatást a www.aldi.hu/hu/informaciok/szolgaltatasok/szervizpont/ oldalon talál.

Tájékoztatás használt vagy hulladékká vált elektromos, ill. elektronikus berendezések vonatkozásában.


* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.