Karácsonyi dekorációs ötletek – a hangulatos adventért

Amikor finom aprósütemények illata száll a levegőben, becsomagoljuk az első ajándékokat, a barátok és a család összegyűlik egy adventi kávéra, akkor érezzük, hogy már nincs messze a karácsony. A karácsonyfadíszek már készen állnak, és a karácsonyi világítás minden szobát ünnepi fénybe borít. Az advent a karácsony ünnepének örömteli előkészületi ideje.

A téli és karácsonyi időszak kellemes légköréhez tartozik a hangulatos dekoráció is. Karácsonyi dekorációs ötleteinkkel már az advent is ünneppé válik. Lepje meg vendégeit például egy saját készítésű, klasszikus, friss fenyőzöldből készített adventi koszorúval, vagy barkácsoljon egy modern változatot tűk nélkül, nagy számokkal vagy tarka üvegekkel. A gyerekeknek, barátoknak és társaiknak szóló apró és édes ajándékokat rejtse saját készítésű adventi naptárba. Megmutatjuk Önnek, hogy miként készíthet szép adventi naptárakat egyszerű eszközökkel.

A gyertyákból és fényfüzérekből álló világítással megtöltheti otthonát karácsonyi varázslattal, és természetesen a klasszikus karácsonyfa sem hiányozhat.

Karácsonyi dekorációs ötleteinkkel valódi téli csodaországgá változtathatja otthonát. A dekoratív fali díszekre és szép borítású fényfüzérekre vonatkozó ötleteink még a karácsonytól morcossá válók számára is ünnepi hangulatot teremtenek.